Sobre l'autora


Ep, hola!
Em dic Mar Llambí, tinc 25 anys i sóc Graduada en Enginyeria Informàtica per l' Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona.

Actualment sóc estudiant del Màster en disseny i gestió de projectes tecnològics a la UNIR.
Quan vaig començar la carrera, tenia molt clar on em ficava, però no tan clar com acabaria. I encara no ho puc dir amb seguretat! 

Vaig iniciar aquest bloc com un camí cap a descobrir nous horitzons en el món de la informàtica i a la vegada, anar dibuixant el meu futur professional. Un projecte de bloc en català sobre IA s'ha convertit en l'oportunitat de compartir experiències i coneixements!

Tot va començar amb Coursera i Udacity on vaig realitzar diferents cursos online certificats sobre IA, Machine Learning, Sistemes recomanadors (món en el qual vaig aprofundir un xic més al meu TFG).


Però no és fins quan estàs aproximant-te al final de la carrera que et planteges realment el teu camí, i el de la IA s'havia convertit en el meu hobby o interès, però no en la meva professió. Vaig anar a petar de ple al món del Big Data i l'anàlisi de dades, xarxes socials i càlcul de reputació...! Va ser una curta experiència on se'm van obrir les portes del món del Project Management quan vaig participant amb l'empresa on treballava en un consorci europeu per a un projecte subvencionat del H2020.


Innovació, empresa, gestió, coordinació, lideratge.... quin món!

Així que us convido a viatjar amb mi per redescobrir el món de l'enginyeria del software que és l'especialització amb la qual em vaig graduar. Tractaré tota mena de temes IA i Big Data, programació en diferents llenguatges, enginyeria del software, projectes personals, notícies rellevants...


Et convido a participar en el meu currículum virtual: el meu bloc! És un diari d'abord de tot allò que treballo, que desenvolupo, que visc i que experimento. Vull que també en siguis partícip! Entres a l'extens món de l'enginyeria del software?


Espero que et sentis a gust!

Per contactar amb mi:

mar.llambi@gmail.com
O qualsevol de les vies de xarxa social que tens al top!